perjantai 8. maaliskuuta 2013

SMY nro.2 :)

Oi! Tänään pääsin postista hakemaan Salaiselta martta ystävältä tulleen paketin. Aivan mahtava! Tuon leivonta lehden olin kerennyt jo itsekkin käydä ostamassa, mutta eipä haittaa mitään! Noita muottejakaan ei ikinä ole liikaa :)


Paketista löytyi siis; Leivontalehti, pääsiäis askartelu lehti, höyheniä, servettejä, vauvalle villasukat (<3), pääsiäisruoho siemeniä, koiran herkku tikku, lapsille kinderit, ja pari pussia pääsiäisnameja :)

Pääsiäislehdestä löytyy ihania kuvioita mitä voi leikellä, ja niillä koristella virpomisoksia ja laittaa kotiin pääsiäistä. Höyhenetkin tulee varmasti pääsiäisaskareluissa lasten kanssa tarpeeseen :)

Villasukat oli ihanat, on niin pitkät varretkin, että varmasti pysyy jalassa :>

Kiitos SMY, ihana paketti <3 !

7 kommenttia:

 1. Ihanaista Naistenpäivän iltaa sinulle!
  - Salainen neuleystäväsi, 14 -

  VastaaPoista
 2. Junasukat, nyt pian kuva pikkuisista jaloista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaloista tulee heti kuvaa, kun tulee tuolta masusta eka ulos ;)

   Poista
 3. Vähän harmitti, kun huomasin, että olet jo ostanut tuon herkkulehden ja olin paketin ehtinyt postittaa. Mutta ainahan voit laittaa vahingon kiertämään eli lahjoittaa pois, jos et itse halua kahta pitää. Kiva, jos muusta osasta on iloa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kyllä haittaa mitään, ja oli erittäin mieluinen paketti. Todella kivasti oot ottanut huomioon mistä pidän :)) kiitos kovasti! :)

   Poista
 4. Ihanan pääsiäispaketin olet saanut! :)

  VastaaPoista