tiistai 30. heinäkuuta 2013

A BEAUTIFUL BODY HAASTE !

Kaunis idea, mutta jotenkin silti niin kammottavan pelottava. Kun miettii kuukaudenkin taaksepäin, ei olisi tullut mieleenkään esitellä tätä neljän lapsen aikaansaannosta julkisesti. Haaste löytyy täältä.


Vaikka kuinka monesti tulee varsinkin tuolle ukkokullalle valitettua kun on arpia, ylimääräistä siellä ja täällä, siltikin, jokaista arpea kannan onnellisena ja ylpeänä. Onhan siellä masussa neljä lasta jo kasvanut, joten eipä niiltä välttyäkkään voinut :) Kolmonen syntyi sektiolla, siitä syystä masu "roikkuu" epäsymmetrisesti. Napakorun reijästä on lähtenyt arpi ylöspäin (siitäkin jopa lääkäri kysynyt että mikä leikkausarpi tämä on).Ollaan äidit ylpeitä siitä mitä meillä on! <3

3 kommenttia:

 1. Sinä olet kaunis! Rohkeasti sinä olet haasteen ottanut vastaan. Naisen keho on tehnyt sen, mihin se on tarkoitettu, kun on kantanut lasta, synnyttänyt ja imettänyt. Se kaikki saakin näkyä. Mua ärsyttää silikonirintajutut ( yhden lapsen jälkeen! ). Mulla on 5 lasta ja jokaista olen imettänyt pitkään ( 4. lastani pisimpään: 1 v. ja 8 kk ). Se kaikki näkyy vartalossani ja saakin näkyä.
  - Susanna maalta -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Sepä se! Toivonkin että entistä useampi äiti osaisi tämän kamanjan/haasteen jälkeen katsoa sitä omaa vartaloaan erilailla. Ja kyllä se on itsekkin pakko myöntää, että en moooneen vuoteen tuossa ollut sinut oman vartaloni kanssa, mutta kun tässä joka päivä katsoo näitä neljää pientä ihmettä, niin kyllä jokainen arpi ja makkara on ollut sen arvoista :)

   Poista
 2. Ollaan kaikki ylpeitä itsestämme, kuten sanoit! :)

  VastaaPoista