sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Hiihtoloma?

Johan on "loma" takana! :o Viikkoon riittänyt vaikka mitä kipeilyä ja sairastelua, vatsatauti mukaan lukien. Sitä ei onneksi sairastanut kun minä ja ukko, lapset säästyi (koputtaa puuta) :)

Huomenna olisi paluu arkeen, ja lapsilla taas päiväkoti päivät edessä, eilen aamusella kyllä huomasi että taitavat sinne vähän jo kaivatakkin, kun yli tunnin leikkivät että jokainen oli vuorotellen äiti, ja vei muut tarhaan :) Miehen saankin varmaan ensiviikon pitää vielä kotona, kun edessä työpaikan vaihdos, niin ei tarkkaa aloituspäivää vielä tiedä.


Kuvassa meidän koti, talvimaisemilla :)

2 kommenttia:

  1. Mukavaa uutta viikkoa sinulle ja jo maaliskuutakin! Hyvä, että olette toipuneet mahataudista. Meidän perheessä alkoi viikonloppuna jo toinen kierros mahatautia. Ehkä 2 viikkoa on aikaa edellisestä.Maaliskuun paketti on jo hyvällä mallilla, pientä täydennystä vielä odottaa.
    - Salainen neuleystäväsi, 14 -

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Masutauti on kyllä jotain ehkä ilkeintä :o Itelläkin meni pari päivää vaan ihan maatessa, kun mikään ei pysyny sisällä :/ Onneks oltiin miehen kanssa vuorotellen. Hyvää maaliskuun alkua sinnekkin Sny :) Kovasti innolla jo odottelen pakettia, edellinen oli niiiiin ihana! :)

      Poista