maanantai 4. maaliskuuta 2013

Ikuisuusprojekti(ko?)

Tammikuussa aloittelin muiden käsitöiden ohella tekemään tytölle päiväpeittoa isoäidin neliöistä, saas nähdä kauanko menee ennen kun valmistuu. Lankaa ainakin kuluu reilusti! Väreinä tietysti tyttömäinen vaaleanpunainen ja valkoinen :)


Tänään kävin taas muutaman lankakerän ostamassa. Nopeasti laskeskeltuna neliöitä tarvisi päiväpeittoon AINAKIN n. 240kpl ja nyt valmiina 60kpl. Paljon on siis tekemistä edessä ;)


Kai sitä näin maaliskuussakin vielä saa kynttilöillä fiilistellä? :) <3

3 kommenttia:

 1. Minäkin teen peittoa isoäidinneliöistä, mutta siihen tulee vain 48 neliötä Novitan ohjeen mukaan. Neliöt on tehtynä. Niiden yhdistäminen ei innosta ollenkaan jostain syystä.
  Tänään sain hommattua sinulle maaliskuun pakettiin loput yllätykset. Nyt vain paketti kasaan ja paketti matkaan. Eli pian on postia tulossa.
  - Salainen neuleystäväsi, 14 -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. nää mun neliöt on niin pieniä, sen takia niitä tarvii paljon :) Kova yhdisteleminen tässäkin, aattelinkin että kun puolet on tehty, voi alkaa pikkuhiljaa näitä yhteen ompelemaan. Meinasitko yhdistää virkkaamalla vai ompelemalla itse? :) OiOi, jään siis odottelemaan postia :>

   Poista
 2. Teen ihan Novitan ohjeen mukaan, eli yhdistän palat virkkaamalla. Novitalla on ainakin 2 eri tapaa yhdistää palat virkkaamalla, ellei useampiakin. Katsotaan nyt, mitä tapaa sitten lopulta käytän.
  Tänään vein paketin sinulle Postiin ja se on lähtenyt tänään matkaan.
  - Salainen neuleystäväsi, 14 -

  VastaaPoista