torstai 7. maaliskuuta 2013

SNY nro.2 :)

Tänään pääsin aamusella hakemaan salaiselta neule ystävältä tulleen paketin postista, ja mitä kaikkea ihanaa sieltä löytyikään!


Seiskaveikka lankaa, huulirasva, ruohomunia, mango teetä, kortti ja lehti! Lehden tuossa nopeesti jo selailinkin läpi, ja löysin sieltä aivan yli-ihanan pupu ohjeen, ja sitä on pakko varmaan jo tänään päästä kokeilemaan (jos joko päivä ei mene mummolassa, minne suuntaamme kun lapset on haettu päiväkodista.:).

Pakko kyllä hehkuttaa, että oon saanu kyllä aivan mahtavan salaisen ystävän! On erittäin aktiivinen, ja paketit ylimieluisia! Kyllä on taas hymy herkässä koko päivän :)

11 kommenttia:

 1. Mukava kuulla, että paketti oli mieluinen. Valitsin teeman ( pääsiäinen ) mukaan väriksi keltaisen. Vähän arvellutti tuo lanka, kun sanoit ensitietokaavakkeessa, ettet pidä kirkkaan keltaisesta. Toivottavasti tuo ei ole liian kirkkaan keltainen. Huomasitko, että paketissa on myös silmukkamerkkejä? Ne on pienessä, kirjan sivusta tehdyssä pussissa. Eikai vain ole menneet jo roskiin?
  - Salainen neuleystäväsi, 14 -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keltainen väri yleensä arveluttaa itseä, mutta tuosta langasta tuli jotenkin hyvä fiilis, ja mietin että siitä saa ihanat amppari sukat neulottua mustan langan kanssa!! :)) Oi, huomasin kyllä, jäänyt tuosta listasta pois, ne näkyy tossa lehden päällä, ei ole mennyt roskiin :))

   Poista
 2. Hyvä, että silmukkamerkit on tallessa. En huomannut niitä lehden päällä. Hommasin ne sinulle ja kun sain ne, olivat niin ihanat, että teki mieli pitää itsellä. Sopivat myös keltaiseen teemaan, joten pakotin itsen luopumaan niistä. Toivottavasti sinäkin pidät niistä.
  - Salainen neuleystäväsi, 14 -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pidän kyllä, ja tyttökin ihastui kun niissä oli "heposia" :)

   Poista
 3. Keltainen on väri, joka tuo aurinkoa ja valoa harmaanpaankin päivään! Kiva paketti, tyylikkäästi koottu ja runsas.

  VastaaPoista
 4. Auringonkultaa koko paketi :)

  VastaaPoista
 5. Aurinkoinen paketti! Tuolla keltaisuustankkauksella jaksaa muutaman pilvisemmänkin päivän =)

  VastaaPoista
 6. Ihanan pirtsakka paketti. Tulee ihan kevätfiilis tuollaisesta. :)

  VastaaPoista
 7. Ihanan aurinkoinen paketti ja kiva, että mieluinen ohje löytyi :)

  VastaaPoista