sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Sunnuntai!

Harmittaa kun on tää blogin pito niiiin jäänyt taas taka alalle :( Meillä ei siis netti oo toiminu meilkein viikkoon, nyt kuitenkin nuorempi pikku-veikka pelasti, ja lainasi mokkulaansa meille :) Paljon on siis postauksia "rästissä" ;(

Tilasin muuten sen koristeelliset kakut lehden itselle, ja johan sieltä perjantaina tuli ensimmäinen paketti, jossa oli lehdet 2 & 3 + kansio :) Niin ihania leipomis & koristelu ohjeita niissä oli, etten tiedä mistä sitä aloittaa. :)


Huomenna olisikin sitten vanhimmaisen hampulääkäri, ja miehen kuskaamista työhaastatteluun. Tänään vaan lasten kanssa lössyttelyä kotosalla, kun ukkokin on järjestystenvalvojien kaasukurssilla :)


Tässä pikkuinen neiti onnellisen kummitädin sylissä <3

P.s. Oma vaava se vaan ei vielä tahdo syntyä ! Viikkoja tällä hetkellä 37+4, joten voihan tässä olla odottelua vielä useempi viikko. Ei vaan enään meinaa nuo isotpikkusisarukset pysyä housuissaan, kun niin kovasti pientä odottavat :)

1 kommentti:

  1. Mukava nähdä ja lukea, että kaikki on hyvin. Minä jo ehdin luulla, että olet joutunut sairaalaan.
    Vien huomenna, maanantaina, Postiin sinulle pienen piristyspostin. Siinä on sinulle muutamia kysymyksiä, joihin toivon sinun vastaavan vaikka blogisi välityksellä tai emon kautta sähköpostilla.
    Aurinkoista sunnuntaita!
    - Salainen neuleystäväsi, 14 -

    VastaaPoista