perjantai 12. huhtikuuta 2013

PERJANTAI :)

Tänään tuli heti aamusta vähän ikävempiä uutisia. Vuokra-emäntä irtisanoi vuokrasopimuksemme, mutta onneksi on heinäkuun loppuun asti aikaa etsiä uusi koti. Meinaa siis itse muuttaa tähän takaisin.

Tänään oli myös pojan painokontrolli, kun keskiviikon neuvolassa oli pienen paino noussut niin vähän. No, nyt on syntymäpaino saavutettu ja ylitetty. Painoa pienellä nyt 3180g ja pituutta 53,5cm :)

Eilen kävin hakemassa postista libero hoitolaukun (ei ollut enään yhtään meidän synnytysosastolla) ja SMY paketin, tänään hain sitten SNY paketin. Niiiiiin innoissani olen kummastakin paketista, että alkaa valinnan vaikeus iskemään, että mitä sitä tekee ensin!! :) SMY ja SNY paketeista postauksia iltasella tai huomenissa :) Tässä vielä kuva libero laukusta;


Ja sieltä löytyi vaikka mitä tarpeellista, vaippoja, hoitovoidetta, kosteuspyyhkeitä, siteitä, liivinsuojia, lelu + lehtisiä :)

2 kommenttia:

 1. Kiva kuulla, että paketti on tullut perille.
  Ikävää, että vuokrasopimuksenne on irtisanottu. Onneksi en lähettänyt mitään puutarhajuttuja. Ne taitaa nyt olla jäissä, vai kuinka?
  - Salainen neuleystäväsi, 14 -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneks on meillä se pelto pläntti siellä mun vanhemmilla missä saa kasvatella mielinmäärin kaikkea :) Ja kyllä ajattelin kuitenkin ruukku/amppeli tomaatteja ja mansikoita laitella, ja kaikkea mitä saa ruukkuihin kasvamaan :))

   Poista