sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

SNY paketti nro.3 :)

Sny yllätti taas ja lähetti yyyli ihanan paketin!


Jostain syystä tää blogi kääntää tan kuvan näin väärinpäin :o No, paketista kuitenkin paljastui; 2kerää mohair lankaa, pitsikukka kehikko, virkkuukoukkupaketti, suklaata, mittanauha, keksejä, kortti/kirje, 3dumle tikkaria lapsille, ohjeet pitsikukka huivin tekoon ja paketti vauvalle :)


Kyllä levisi naamalle iso hymy, kun tajusin, kuinka kovasti Sny on nähnyt vaivaa tämänkin pehmon kanssa :)

Kiitos Sny taas jälleen aivan mahtavasta paketista :) Hetihän noita pitsikukkia oli pakko kokeilla, ja tuossa on pikkuhiljaa huivi jo tuloillaan ;)

7 kommenttia:

 1. Mukava lukea, että onnistuin ilahduttamaan sinua. Jännityksellä odotan näkeväni, minkälaisen huivin loihdit.
  Mukavaa uutta viikkoa sinulle!
  - Salainen neuleystäväsi, 14 -

  VastaaPoista
 2. Huomasitko paketissa 2 aktivointirullaa Ninnille? Ne on tehty talouspaperirullista. Rullien sisällä on koiranameja. Ninni saa itse askarrella namit suuhunsa. Silppua tästä kyllä tulee sinulle siivottavaksi, joten sori!
  - Salainen neuleysträväsi, 14 -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne näköjään jäikin tuosta kuvasta, hups! Tuossa toi toinen Ninnillä jo lattialla, mutta ei tuo osaa sille mitään tehdä, pyörittelee vaan ympäriinsä :D Ehkä se jossain vaiheessa oppii ;)

   Poista
 3. Toivotaan, että Ninni tajuaa jutun juonen. Voihan rullaa vähän avata päästä, että koira saa kunnolla haistaa namia. Eiköhän se sen jälkeen muista, että rullan sisältä saa namin. Voihan olla, ettei namit tuoksu rullan läpi. Mun koirat tekee rullista hetkessä selvää, mutta ne jo tietää homman.
  - Salainen neuleystäväsi, 14 -

  VastaaPoista
 4. Oih, pitsikehikolla saa tosi kauniita kukkia aikaiseksi! Mahtavan paketin olet saanut =)

  VastaaPoista