tiistai 3. syyskuuta 2013

Pipoja, tuunausta, kirppislöytöjä :)

Sinne meni se kesä! Nyt saa vaan nauttia pimenevistä syksy illoista teekupin, virkkuu/neule työ ja kynttilöiden parissa <3

Käytiin viikonloppuna ukon kanssa kirppiksiä kiertelemästä, ja löytyi vaikka mitä. Ukolle vaatetta, lapsille vaatteita ja itsellekkin vaatteita. Tillalle löytyi tuollainen my little fairytales Cinderella rasia (1,5e), se on ihana! Mummokin oli samaan aikaan pyörinyt kirpputoreja, ja oli löytänyt lapsille tuon ensimmäinen muumitaloni- lelun. Eikä ollut maksanutkaan kuin kympin! :)

Tämän mm. löysin itselleni. Ja tästä tuli heti yksi lempipaidoistani! Osaako joku sanoa kenen tuotantoa tämä on? Lappu kun on leikattu pois.


Eilen tuli myös kaivettua pitkästä aikaa ompelu kone esiin, ja surauteltua muutamat pipot. Pojat saivat trikoiset pöllöpipot, ja niitä riitti jokunen vielä myyntiinkin. Tilla sai välikausi hatuksi rusetti pipan. :)


Tuli tuossa pitkästä aikaa kokeiltua "tuunaustakin" Kirpulta löysin palikat (0,20e) ja lauta löytyi romukasasta pihasta :)

Nyt kun alkaa olla vähän kurjempia ilmojakin, ehkä tulee päiviteltyä tännekkin useammin :) Nyt taas ompelukoneen kimppuun, ideoita tuntuu tulevan enemmän, kuin aikaa ja taitoja riittää, niistä myöhemmin lisää.

Ihanaa syksyä kaikille!

2 kommenttia:

  1. Kivoja juttuja olet puuhaillut. Mun suosikiksi nousi tuo tytön rusettipipo, tosi söpö (ja mikä ihana ilme "mallilla") t: Sny:si nro 49

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse tykkään kanssa kovasti noista rusetti pipoista :) Ja neitikin tykkäsi niin paljon, että niitä pitää kuulemma saada erivärisiäkin :D

      Poista