sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

SNY Lankainventaario :)

Tässä näitä lankoja, kuvassa PITÄISI olla kaikki ;D Ison pussukallisen lahjoitinkin jämälankoja hetki sitten facebookin kautta :)


Ehkä näille kaikille jossain vaiheessa käyttöä löytyy :)



Pussukoissa jämä lankoja, ja yhden kerän tuo "merkki" jotta tiedän mitä ne on, ja mitä niistä mahdollisesti voisi tulla :) 7-veljestä jämiä kun alkaa taas tarpeeksi tulla, niistä luultavasti tulee ylikirjavia villasukkia :)

Tässä vielä kuvaa sunnuntai illan piristeeksi ;)


Lapset niin rakkaat, pienet apinat ;)<3

5 kommenttia:

  1. Kiitos lankainventaariostasi! Kiva nähdä, minkälaisia lankoja sulla on. Tämä auttoi minua tulevien pakettien suunnittelussa.
    - Salainen neuleystäväsi, 14 -

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä mitään, tulipahan samalla laitettua langat järjestykseen :))

      Poista
  2. Näissä inventaarioissa on se hyvä puoli, että saa tavarat järjestykseen ja saattaa jopa löytää uusiakin juttuja, joita ei luullut edes olevan :)

    VastaaPoista
  3. Sama suunnitelma noiden 7-veikka jämien kanssa minullakin :) Tosin niitä jämiä on tännepäin kertynyt sen verran, että samaa väriä löytyy useana eri sävynä...Pitää piakkoin inventoida omatkin. Mitä lankaa tuo Sofie on?

    - hopeahippu -

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo sofie lanka on 100% akryyliä. Itse oon tykänny siitä tehdä lapsille sukkia ja tumppuja, kun on pehmeää, eikä kutise :) Sitä en vaan ole löytänyt muualta kuin tuolta Atelje margaretha verkkokaupasta :)

      Poista