maanantai 11. helmikuuta 2013

Pipo pulmia.

Koitettiin miehekkeen kanssa metsästää vaavalle iiihan pientä vastasyntyneen pipoa. Käytiin läpi lindex, kappahl, seppälä, h&m yms. Mutta pienimmät mitä löytyi, oli 62/68cm :o
No, päätin sitten eilen aloittaa neulomaan vaavalle itse pipoa, ja tänään valmistui :)


Pipo tehty samaisesta Novitan Wool langasta, kuin aikasemmat vauvvan tumput ja sukat jotka tein (sukat & tumput). Helmineuletta reunus, ja muuten ihan sileää. 64silmukalla tein, ja tuli kyllä iiiihan pienelle varmasti sopiva pipa. Solmimisnauhat virkkasin. Ja täytyihän tähän tottakai tupsukin sitten laittaa, kun lankaa jäi niin sopivasti yli ;)

2 kommenttia:

 1. Teitpäs söpön pipon. Onko sinulla vauvan sukupuoli tiedossa? Neulomuksesi ovat aika lailla " poikien värisiä ". Vaikkakin eihän ole olemassa poikien ja tyttöjen värejä.
  - Salainen neuleystäväsi, 14 -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Poikaa meille on nyt luvattu joka kerta, vaikka aluksi raskaus tuntuikin enempi tyttöraskaudelta :) Muiden sukupuolta en aikasemmin edes ollut kysynyt, tällä kertaa oli poikkeus ;)
   Ja ei ole juu, siinä olet oikeassa, meillä pojilta löytyy pinkkejä paitoja, tytöltä sinisiä vaatteita yms. Ja vaatteet kiertää lapselta lapselle. Mitä sitä suotta lokeroimaan kaikkia kivoja värejä :))

   Poista